02133904297

ایشان لقب پدر پلاتین در بازار ایران را داشته است. شغل پدری‌ایشان قالکاری، ذوب فلزات گرانبها و ساخت پلاتین بود است مرحوم جلالی در ادامه شغل پدر به توسعه‌ی فضای کسب و کار مرتبط با صنف طلا و پلاتین و.. علاقمند بودند و تلاش بسیاری در این رابطه کرده‌اند. 

عمران و آبادی در سرای افشار تکیه دولت شروع کار‌ایشان در ساخت و ساز بازار‌های زرگری بوده است. ‌ایشان از سال ۱۳۹۰ شروع به عمران و ساخت این مجموعه نموده و در سال ۱۳۹۴، به تعهدات خود و تحویل مغازه‌ها به تعداد، اقدام نمودند. تکیه دولت از بازار‌های پررونق و با برکت است که بقول افراد و کسبه این بازار، برکت و روزی آن مثال زدنی است. در حال حاضر بعد از فوت‌ایشان همسرشان توسعه این بازار را با اجرای طبقه سوم و چهارم برعهده دارند

 

 سقف گنبدی و آجری به رنگ قهوه ای که از داخل ساختمان عکس گرفته شده است و پیش فرضی از سنتی بودن بازار بزرگ طلا و جواهر خاورمیانه است.

مرحوم حسین جلالی در تمامی امور خود کمک به افراد بی‌بضاعت را سرلوحه کسب و کار خود داشته و از زمان شروع به کار مجموعه تکیه دولت علاوه بر اینکه ۱۰ درصد از سود فروش را صرف خیریه نمودند، حق نقل و انتقال و اجاره‌ی سرقفلی را نیز جهت کمک به افراد بی‌بضاعت اختصاص دادند. امروز این رسم خانواده مرحوم جلالی است که ادامه دارد.

در راستای ایجاد فضای کسب و کار، مجموعه شمس العماره دومین بازارچه طلا در زمینی به وسعت ۱۰۳۰ متر در ۵ طبقه بوده است که ساخت این مجموعه در سال ۹۳ شروع و در سال ۱۴۰۱ با تاخیر مربوط به شرایط کرونا تحویل مالکین گردید. ساخت و ساز مجموعه‌های خانواده جلالی دارای استاندارد بالای ساخت و استفاده از بهترین متریال است.

ساخت پروژه بازار بزرگ طلا و جواهر خاورمیانه در سال ۱۳۹۹ در سه فاز به مساحت ۱۴۰۰۰ شروع گردید فاز ۱ این پروژه شامل ۶ طبقه با معماری استان‌های ایران به ترتیب از طبقه ۴ اصفهان، کردستان، بوشهر، تبریز، تهران قدیم و یزد در طبقه اول با بیش از ۵۰۰ باب مغازه است. ادامه ساخت این پروژه بدست همسرایشان، نوید بخش عزم جدی با شعار توسعه و تعهد است.